2013-05-08

Orienteringsridt i Dollerup Bakker
Kr. Himmelfart 8-10. Maj.

Fællestur til rideklubben Nökkvi (Viborg og omegn).

Vi er nogle stykker, som i flere år har taget til Dollerup i Kr. Himmelfart til denne fantastiske begivenhed. Sidste år var et par af os på vinderholdet, og skal således op og forsvare farverne og pokalen!
I år vil jeg gerne invitere alle dem, som kunne tænke sig sådan et par oplevelsesrige dage.
Onsdag den 8. maj ca. kl. 15:00 starter vi fra Rue Hed og kører til Hald Hovedgård, hvor vi og hestene skal overnatte i 2 nætter. Vi i vores soveposer i Pilgrimsherberget. Et dejlig nyt fællesrum med køjer, og hestene på fold tæt ved.
Når hestene er installeret, spiser vi sene medbragte madder og hygger os indtil vi hopper i køjen.
Torsdag den 9. maj: Efter morgenmaden (som jeg medbringer) præcis kl. 9:30 starter orienteringsridtet. Ca. 25 km i alt. Der rides i 2 sløjfer, en før og en efter frokost. Vi bliver blandet med lokale folk, som kender området, så vi ikke bliver helt væk!!!! Det hele går ikke hurtigere end vi kan være med. Ved frokosten, som vi har smurt os om morgenen, får vi en hyggelig snak i gode venners lag omkring bålpladsen ved hestefolden.
Når ridtet er slut, gør vi klar til aftenens fedeste rytterfest. Her bliver serveret stort ta’ selv bord, kaffe osv. og vi danser til levende musik. Et skønt band fra egne rækker. Man går og lægger sig i den rækkefølge man har kræfter og lyst til.
Fredag den 10. maj: Efter morgenmaden rider vi på sight seeing med lokal guide. Her er så smukt, og vores guider kender de bedste stier.
Når vi kommer hjem og har sadlet af, spiser vi rester inden vi pakker hele ”baduljen” og kører mod Fyns Land. Vi vil være hjemme ca. til aftensmadstid.
Prisen for disse herlige dage:        600,00 kr.
Indeholdende: orienteringsridt, overnatning, morgenmad og rytterfest.
Frokosterne og sen aftensmad onsdag medbringer vi selv. Vi kan deles om medbringelserne.
Drikkevarer medbringer vi selv eller køber (til festen) på stedet.
Transport: Vi kører med egne trailere. Hvis du ikke har en selv, så må vi finde en løsning for at få plads hos en anden mod betaling efter aftale.
Tilmelding snarest og senest 20. april til rhm@alphorn.dk eller tlf.: 6042 2534

Håber vi skal følges – det bli’r en FEST.
Ruth Hessel Madsen,  Dolleruporienteringsridtfarer.